Santcugatencs amb opcions al Campionat de Catalunya


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'Oscar Martorell

Imatge d'arxiu d'Oscar Martorell

Quatre karateques del Club Karate Sant Cugat participen aquest dissabte al Campionat de Catalunya de Karate de categoria infantil i juvenil que tindrà lloc a Montcada. Oscar Martorell, en infantil, espera repetir el podi de l'any passat, mentre que, en categoria juvenil, els representants del CKSC, Cristian Espinosa, Joel Andreu i Isaac Calvís, també esperen aconseguir un bon resultat.

El cap de setmana passat, els karateques santcugatencs es van concentrar al CAR de Sant Cugat en la convocatòria que la Federació Catalana va fer per preparar el Campionat de Catalunya. A Montcada, el karateka infantil del CKSC Oscar Martorell espera repetir la bona actuació de l'any passat i tornar a pujar al podi. A l'edició passada, Martorell va ser tercer.

Els altres tres karateques del CKSC, Cristian Espinosa, Joel Andreu i Isaac Calvís, participen en categoria juvenil i debuten en un Campionat de Catalunya amb aspiracions de podi. El director tècnic del CKSC, Salvador Álvarez, creu que el juvenil amb més opcions és Espinosa, perquè té molta experiència. Álvarez també destaca que Oscar Martorell aspira a tot.

Salvador Álvarez

Esperem que l'Oscar Martorell repeteixi podi. Dels juvenils, Cristian Espinosa és qui té més experiència.




El Campionat de Catalunya tindrà lloc a Montcada aquest dissabte durant tot el matí al Pavelló d'Esports de Montcada i Reixac.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.