Superen les expectatives fixades pujant tres cops al podi


  • Comparteix:

Imatge dels tres finalistes/ font: Juan José González

Imatge dels tres finalistes/ font: Juan José González

El Club Karate Sant Cugat (CKSC) finalitza el Campionat de Catalunya havent demostrat una de les seves millors versions. Oscar Martorell en categoria infantil i la modalitat de Kata millora el resultat de l'any passat obtenint la segona plaça. Pel que fa als juvenils santcugatencs que han participat en la modalitat de kumite, Crisitan Espinosa i Issac Calvís s'han adjudicat la tercera plaça i Joel Andreu s'ha quedat a les portes de pujar al podi assolint la quarta posició.

El campionat ha tingut lloc aquest dissabte al matí al pavelló de Montcada i Reixac, i ha anat millor del que el club esperava. Pel que fa a la categoria infantil i la modalitat de kata, el santcugatenc Oscar Martorell ha superat la tercera plaça que va obtenir l'any passat i ha pujat un esglaó més dins el podi.
En l'altra categoria on hi havia representació santcugatenca, en la juvenil de la modalitat de kumite han participat tres santcugatencs més amb bons resultats: en menys de 40 quilograms, Isaac Calvís s'ha fet amb la tercera plaça. Joel Andreu s'ha quedat a les portes de la final, després d'un punt dubtós que l'ha col·locat en la quarta plaça de la classificació de menys de 45 quilograms. I, finalment, en menys de 50 quilograms, Cristian Espinosa ha obtingut la tercera plaça.
El director esportiu del CKSC, Salvador Alvárez, es mostra molt satisfet amb els resultats obtinguts.

Salvador Álvarez

Per ser el primer Campionat de Catalunya dels tres que fan kumite està molt bé. L'Osar ha pujat una plaça més, està molt bé.



Després d'aquest campionat, el CKSC fixa els seus esforços en el torneig que l'entitat organitzarà el proper dissabte 12 de març i en la celebració del club, que tindrà lloc l'última setmana de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.