Amador: 'És necessari que abans de l'arribada de la calor es pugui climatitzar la Sala d'Arts Marcials'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Sala d'Arts Marcials

Imatge d'arxiu de la Sala d'Arts Marcials

La Sala d'Arts Marcials tindrà aire condicionat. El director tècnic del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, i el regidor d'Esports, Xavier Amador, han arribat a aquest acord en la seva última reunió. Amador no ha posat una data per a l'inici de la instal·lació, però ha insinuat que serà abans de l'arribada de la calor. Aquesta setmana es coneixerà el pressupost final.

La reunió entre Salvador Álvarez i Xavier Amador ha tingut tres temes de debat principal i la instal·lació de l'aire condicionat ha estat el principal. Xavier Amador creu que amb aquesta instal·lació, la Sala d'Arts Marcials estarà acabada.

Xavier Amador

És necessari que abans que hi hagi el canvi de temps es pugui climatitzar una Sala d'Arts Marcials que estarà finalitzada en breu.









Per la seva banda, el director tècnic del CKSC, Salvador Álvarez, es mostra satisfet per haver aconseguit l'aire condicionat i creu que el moment ideal per la seva instal·lació seria durant les vacances de Setmana Santa.

Salvador Álvarez

L'aire condicionat hauría d'instal·lar-se durant la Setmana Santa, perquè més tard fa molta calor a la Sala d'Arts Marcials.


Els altres temes que han parlat Salvador Álvarez i Xavier Amador han estat millores en el tatami i la possibilitat de tenir un magatzem propi pel CKSC. Álvarez ha demanat unes fundes pel tatami per millorar la seva higiene, a més de voler disposar d'un magatzem pel club, ja que actualment el comparteixen amb el Club Jiu-jitsu Sant Cugat i no tenen espai suficient pel material.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.