Èxit total en l'estrena catalana del musical 'Sonrisas y Lágrimas' al Teatre-Auditori


Temes relacionats

Silvia Luchetti ('Sonrisas y lágrimas'): 'Treballar amb nens aporta molta frescor i joc' (26/mai/12)

'Sonrisas y Lágrimas' fa la seva única parada a Catalunya al Teatre-Auditori (24/mai/12)

Ja es coneixen els infants que actuaran a 'Sonrisas y lágrimas' (15/mai/12)


  • Comparteix:

L'actriu Silvia Luchetti interpretant el paper de Maria en l'estrena del musical al Teatre-Auditori

L'actriu Silvia Luchetti interpretant el paper de Maria en l'estrena del musical al Teatre-Auditori

El Teatre-Auditori ha aplaudit amb força l'estrena catalana del musical 'Sonrisas y Lágrimas'. Durant més de dues hores els santcugatencs s'han submergit en aquest musical amb més de 50 anys d'història que ha fet gaudir el públic familiar que ha omplert de gom a gom l'equipament municipal. El sabadellenc Bernat Borràs i les santcugatenques Mònica Maranillo i Marta Chillon han interpretat els papers de Kurt, Marta i Gretl, tres nens de la família Von Trapp en l'estrena de l'espectacle. Fins diumenge 'Sonrisas y Lágrimas' estarà instal·lat a Sant Cugat amb set funcions diferents. Les entrades per a la sessió del dissabte tarda ja estan exhaurides. Mira l'espectacle 'Sonrisas y lágrimas' a Cugat tv

Famílies amb nens, i grans que volien ser espectadors privilegiats per veure per primera vegada el musical més representat de la història, han exhaurit totes les entrades de l'estrena a Catalunya. Unes melodies ben conegudes i excel·lentment cantades, 26 artistes dalt l'escenari, una orquestra en directe i uns decorats d'unes dimensions gegants, han deixat captivats els espectadors santcugatencs. El públic ha ovacionat els actors però si hi ha algú que s'ha endut els aplaudiments més forts dels espectadors ha estat l'actriu Silvia Luchetti, que interpreta el paper protagonista de Maria. Minuts abans de sortir a l'escenari l'actriu protagonista ha explicat a Cugat.cat que la de Sant Cugat no ha estat una estrena més.

Silvia Luchetti

És la primera vegada que estrenem a Catalunya. Avui aquí ens ha vist molta gent de la professió i això fa que tinguis més nervis de l'habitual.



El públic ha gaudit escoltant els temes més clàssics d'aquest musical i ha arribat a viure i sentir la història de la família Von Trapp. Els espectadors han sortit així d'emocionats i contents.

Públic

M'ha encantat, sóc el pare d'una de les nenes, i estic pletòric./ Fantàstic, espectacular./ M'ha agradat molt. Aquest musical m'ha emocionat.





Representants polítics i de la societat civil santcugatenca han estat alguns dels primers privilegiats que han pogut veure el muntatge, entre ells l'alcaldessa, Mercè Conesa, i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder. El musical romandrà fins diumenge a Sant Cugat. Després seguirà la seva gira per diferents ciutats de l'estat espanyol i a finals de setembre arribarà a Madrid. A Barcelona el musical està previst que es pugui veure a finals de l'any que ve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.