Les entitats de cultura popular engeguen els motors de la Festa Major amb el seguici


  • Comparteix:

Al seguici han participat totes les entitats de cultura popular

Al seguici han participat totes les entitats de cultura popular

El tradicional seguici d'inici de Festa Major ha donat el tret de sortida a la celebració. Les entitats de cultura popular i milers de santcugatencs han estat els encarregats d'engegar els motors a cinc dies de festa grossa. Els representants polítics, les entitats i els ciutadans han coincidit a destacar que enguany la Festa Major ha de servir per gaudir, compartir i oblidar les preocupacions. Mira les millors imatges del seguici a Cugat tv

Un any més, Sant Cugat ha donat la benvinguda a la seva Festa Major amb el repic de campanes. D'aquesta manera, la ciutat ha donat el tret de sortida a cinc dies de celebració que l'alcalde, Lluís Recoder, ha animat a viure 'intensament'.

Lluís Recoder

S'ha de viure intensament a la ciutat. L'oferta és molt variada i per a tothom. És fonamental tenir ganes de passar-ho bé.




Els portaveus dels grups municipals també han instat els santcugatencs a gaudir de la Festa Major.

Portaveus municipals

Gaurdir-ne amb civisme i oblidar els problemes. Cinc dies per passar-ho bé. / Igual i diferent. / Tots els santcugatencs estarem al carrer. / Aquest any hem d'expressar tota l'alegria.




Milers de santcugatencs han acompanyat el seguici, on les entitats de cultura popular han ofert un petit tast de les seves activitats per començar animar una festa en què esperen una alta participació de tots els santcugatencs.

Entitats

Busquem la participació de tothom. / Divertir-nos i passar-ho bé. / Fer-ho passar bé.



El seguici d'inici de festa ha comptat amb la participació dels Diables, els Castellers, l'Esbart, els Bastoners i els Gegants i Caparrots, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.