Albades i botifarrada per començar la diada de Sant Pere


  • Comparteix:

Una botifarrada esperava als participants a les Albades

Una botifarrada esperava als participants a les Albades

Els grallers dels Castellers i Geganters de la ciutat, acompanyats dels Laietans de Mataró, han recorregut aquest matí els carrers del centre de la ciutat despertant els santcugatencs amb les seves albades de Sant Pere. La cercavila ha finalitzat a la plaça d'Octavià amb una botifarrada organitzada per l'Associació de Veïns del barri del Monestir. Mira les millors imatges de les Albades i l'esmorzar de Sant Pere a Cugat tv

Sant Cugat ha començat la diada de Sant Pere al ritme de les albades que han recorregut el centre de la ciutat convidant els santcugatencs a viure la jornada amb una de les tradicions que organitza des de fa 10 anys Profeslo. Una dels membres de l'entitat, Eva Navarro, ha explicat a Cugat.cat com s'ha desenvolupat el seguici.

Eva Navarro

La gent ens saluda des del balcó. Al final del recorregut, ja hi havia cua per tastar l'esmorzar que ofereixen els veïns del Monestir.



Els assistents han agraït l'esmorzar després de l'acumulació de dies de festa.

assitents

Està molt bé i a més és típic. Encara que anem cansats ja. / Tot i que costa llevar-se val la pena.






Els santcugatencs que han matinat i s'han apropat a la plaça d'Octavià s'han acabat les 150 botifarres que l'associació veïnal havia preparat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.