Los Manolos, protagonistes de la Festa Jove de Valldoreix


  • Comparteix:

Los Manolos, un dels grans noms de la rumba catalana, arriben a Valldoreix

Los Manolos, un dels grans noms de la rumba catalana, arriben a Valldoreix

Una exhibició de dansa hip-hop i l'actuació dels santcugatencs Agüita Fresca encetarà aquesta nit el concert de la Festa Jove de Valldoreix. Després arribarà el torn del plat fort de la nit, els barcelonins Los Manolos, un dels grans exponents de la rumba catalana, que enguany celebren els seus 20 anys de trajectòria.

La dansa i la música en directe amenitzaran la Festa Jove que acull aquesta nit la Festa Major de Valldoreix. El tret de sortida el donarà, a un quart de dotze de la nit, una exhibició de balls de hip-hop a càrrec dels grups Groove Pupils i Codec. Després arribarà el torn de la música en directe, amb dues actuacions on es trobaran dos estils tan diferents com el rap i la rumba catalana.

En primer lloc, al punt de la mitjanit, el grup local Agüita Fresca interpretarà durant prop de tres quarts d'hora el seu repertori, basat en la fusió de rap i soul. La cantant 'Izah', l'MC i productor 'Moez' i el DJ i MC 'Cuco', que van actuar a la segona edició del cicle de concerts 'Mou-te', donaran continuïtat a l'exhibició de balls de hip-hop expressant-se en altres facetes d'aquest moviment cultural.

La nit acabarà amb dues hores de rumba catalana a càrrec dels històrics Los Manolos. El grup, format l'any 1989 i que entre altres esdeveniments destacats va actuar a la cerimònia dels Jocs Olímpics de Barcelona '92, tocarà a partir de la una de la matinada.

Tots aquests esdeveniments tindran lloc a la plaça del Casal de Cultura a partir de la mitjanit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.