Els Gausacs celebren la millor actuació feta mai a Valldoreix, tot i que no assoleixen l'objectiu previst


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat han aconseguit aquest diumenge la millor actuació de la seva història a Valldoreix al carregar la torre de 7 i descarregar el 5 de 7 i el 4 de 7. Tot i això els camisesverdes no han pogut assolir l'objectiu marcat per a l'últim dia de festa grossa valldoreixenca, repetir l'actuació feta a la Festa Major de Sant Cugat: el 2 de 7, el 3 de 7 per sota i el 5 de 7. La jornada també ha comptat amb la participació de les colles acompanyants, el Moixiganguers d'Igualada i els Xicots de Vilafranca, que han descarregat castells de 7.

Tot i que els castellers no han pogut assolir l'objectiu marcat per aquest diumenge, el fet de carregar la torre de 7 i aconseguir el 5 de 7 i el 4 de 7, ha demostrat el bon estat de forma dels gausacs després de l'estiu.

El cap de colla dels gausacs, Èric Bellmunt, ha assegurat que tot i no poder realitzar el 3 de set per sota per manca de gent i no haver descarregat la torre de 7, els castellers han de sortir satisfets per l'actuació a Valldoreix.

Èric Bellmunt

Estem contents perquè hem carregat la torre de 7. Tot i que ha caigut, hem de sortir molt satisfets de l'actuació.



El 4 de 7, que ha tancat l'actuació, ha apropat més als gausacs a l'estructura plantejada per la segona part de la temporada, el 4 de 8. L'actuació del 31 d'octubre a Vilafranca servirà a la colla per assegurar aquesta fita que es podrà veure a la ciutat el 14 de novembre, en la diada castellera.

Una plaça del Casal de Cultura de Valldoreix plena de gom a gom ha acompanyat les tres colles en l'últim dia de festa grossa a Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.