EL COMERÇ DE CASA

Aquests són els serveis municipals que retornen o s'amplien amb la fase 2 del desconfinament

Amb l'entrada a la nova fase aquest dilluns equipaments com les biblioteques o les Zones Esportives Municipals amplien els seus serveis


Temes relacionats

La fase 2 del desconfinament arriba a Sant Cugat ( 8/jun/20)

Les àrees verda i blava d'aparcament tornen a ser de pagament ( 8/jun/20)

Els centres educatius de Sant Cugat reobren aquest dilluns després de tres mesos tancats ( 8/jun/20)


  • Comparteix:

La biblioteca Gabriel Ferrater ofereix accés a quatre punts de connexió a internet amb cita prèvia / Foto: Cugat Mèdia

La biblioteca Gabriel Ferrater ofereix accés a quatre punts de connexió a internet amb cita prèvia / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat recupera aquest dilluns una sèrie de serveis municipals amb l'entrada a la fase 2 del desconfinament. Les escoles bressol municipals obren amb restriccions, com també ho fan alguns equipaments esportius com els de les ZEM Jaume Tubau i la Guinardera. Les biblioteques amplien els seus serveis i tornen els casaments a l'ajuntament amb un aformanet màxim de 50 persones. A partir de dimarts, reobren les sales d'exposició dels espais d'art municipals.


Escoles bressol
Per ajudar les famílies i oferir un servei d'acollida per als infants. Només s'ofereix atenció a infants d'1 a 3 anys i els menors d'1 any no hi poden assistir. A més, s'adeqüen els espais per a grups d'un màxim de cinc infants i no hi haurà servei de menjador.

Mobilitat
Per altra banda, es recupera el 100% del servei del transport urbà i del Park and Ride, on l'ús de la mascareta serà obligatori. També en qüestions de mobilitat, les àrees d'estacionament regulat blava, vermella i verda tornen a ser de pagament, una vegada acabat el període de gratuïtat per la crisi del coronavirus. L'àrea vermella del CAP de Sant Cugat també es reactiva i s'amplia la tarifa Plis-Plas, per gestions curtes, de mitja hora a una hora de durada.

Equipaments esportius
Pel que fa a equipaments municipals, la ZEM Jaume Tubau i la ZEM de la Guinardera reprenen parcialment alguns dels seus serveis amb cita prèvia i limitació de l'aforament. Es pot fer ús de les pistes de pàdel i la sala de fitness de la Jaume Tubau i de la pista d'atletisme i la sala de fitness de la Guinardera. La resta d'instal·lacions esportives no obriran fins a nou avís.

Biblioteques
Les biblioteques municipals també amplien alguns dels seus serveis. La biblioteca Gabriel Ferrater ofereix accés a quatre punts de connexió a internet amb cita prèvia i s'habilita el préstec interbibliotecari. De moment, encara no es permet l'accés lliure als usuaris.

Ajuntament
Amb l'entrada a la fase 2, l'ajuntament reprèn la celebració de casaments amb un aforament màxim de 50 persones. També està previst el retorn gradual a la feina presencial dels treballadors municipals.

Centres d'art
Les sales d'exposicions de la Casa de Cultura, el Centre Grau-Garriga d'Art Tèxtil Contemporani i el Centre d'Art Maristany i l'espai Lleixes reobren al públic a partir de dimarts. Totes les activitats es duran a terme en format presencial adaptat a la situació del coronavirus i en format virtual a través dels canals de comunicació dels centres d'art municipals de Sant Cugat.

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.