EL COMERÇ DE CASA

Sant Cugat recupera l'antic model de bodegues amb l'obertura de La Bodegueta

El local vol ser un punt de trobada on tastar embotits, formatges i vins de proximitat


  • Comparteix:

La terrassa de La Bodegueta, al carrer Major / Foto: Cedida

La terrassa de La Bodegueta, al carrer Major / Foto: Cedida

Sant Cugat estrena La Bodegueta, un nou espai on poder menjar embotits de la ciutat i formatges del Pirineu. Robert Garcia i Marc Terés, socis del restaurant, tenen l'objectiu de convertir el local en un punt de trobada referent entre els ciutadans. La bodega, situada al número 5 del carrer Major ofereix productes de proximitat, a més d'una carta variada de vins d'arreu de Catalunya.

Els propietaris, que ja compten amb un altre local a la plaça de Pep Ventura, El Celler d'en Medir, volen recuperar l'esperit de les antigues bodegues: "La gent anava a prendre el vermut o a sopar d'una manera més informal i espontània", declara Garcia. De l'espai de La Bodegueta, els seus propietaris en destaquen "la petita terrassa sota les arcades", així com "les fotos antigues de Sant Cugat" que hi ha exposades.


Robert Garcia

Hem creat diversos racons on poder estar a gust, i sota de les arcades tenim una petita terrassa i ahir vam estar molt contents, millor del que podíem pensar. Demà estarem preparats pel ball de gitanes i totes aquelles persones que vulguin fer l'esmorzar, el vermut, el dinar i el sopar.

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.