El Junior femení entrenarà fins l'Agost


  • Comparteix:

L'equip sènior femení del Júnior allargarà els entrenaments fins la primera setmana d'agost. Les jugadores que l'any que ve militaran a Divisió d'Honor tan sols tindran tres setmanes de vacances, per tal de perdre el mínim de forma física i tècnica. De cara a l'any que ve les blau-i-negres volen aconseguir la permanència a Divisió d'Honor en la disciplina d'hoquei herba i ser campiones de Catalunya i Espanya en hoquei sala.

L'equip sènior femení del Júnior es planteja objectius molt ambiciosos de cara a l'any que ve. En la disciplina d'hoquei herba, la fita a assolir és la permanència; fita que ja de per si és complicada, considerant que les blau-i-negres militaran a la màxima categoria estatal, la Divisió d'Honor. Però al camp de l'hoquei sala les blau-i-negres encara s'han fixat un objectiu més elevat: volen ser campiones de Catalunya i d'Espanya. Segons Lucía Lanfranconi, la portera de l'equip santcugatenc, aquest any no es pensen fer enrere.

Lucía Lanfranconi

El objetivo es ser campeonas de Catalunya i España. Este año no nos echaremos atrás.


El club també està considerant si seria necessari algun nou fitxatge per reforçar la plantilla. L'entrenador Lluís Casas considera que no és imprescindible, però algunes jugadores discrepen. Divisió d'Honor és una categoria molt complicada, i tots els equips compten amb dues o tres jugadores estrangeres fixes en la convocatòria. Lucía Lanfranconi creu que el Júnior podria aconseguir la permanència sense fitxatges, però preferiria anar sobre segur amb algun reforç a l'equip.

Lucía Lanfranconi

Conviene fichar.


D'altra banda, els entrenaments del conjunt masculí no estan tenint tan bons resultats com els del femení. Fa tres setmanes que l'entrenador Toni Forrellat va posar en marxa el nou projecte del sènior masculí, que ara integra l'equip de Divisió d'Honor B i el de Primera Divisió. Amb aquest plantejament Forrellat cercava potenciar la motivació dels jugadors, que després de perdre el somni de l'ascens havien patit una davallada de moral considerable. Però el cansament dels santcugatencs després d'acabar una temporada tan complicada es fa notar. Lluís Romagosa, davanter de l'equip, comenta que aquests entrenaments no van tan bé com haurien d'anar.

Lluís Romagosa

No són els millors entrenaments de l'any. Els jugadors estem massa relaxats.


Els blau-i-negres entrenaran fins a finals de juny i tindran vacances durant juliol i agost. Al setembre reprendran la pretemporada, i per llavors Lluís Romagosa espera que estiguin més motivats i amb més empenta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.