Les 'Red Sticks' Guinea i Petchamé es juguen avui entrar a quarts davant Corea del Sud


  • Comparteix:

Les 'Red Sticks', en la seva aventura a Rio / Foto: Jordi Alastrué

Les 'Red Sticks', en la seva aventura a Rio / Foto: Jordi Alastrué

Les jugadores locals de l'hoquei herba espanyol, Cristina Guinea i Carlota Petchamé, s'ho juguen tot a una carta aquesta nit, a les deu, per entrar a quarts de finals enfront Corea del Sud. Les 'Red Sticks' tanquen la fase de grups venint de la seva única victòria, contra Alemanya (1-2), i esperen classificar-se per a la següent ronda, pendents de la resta de resultats.

Les jugadores santcugatenques de l'absoluta d'hoquei herba han assolit aquest dijous passat el seu primer triomf en el decurs dels Jocs amb dos gols, un d'ells de Guinea. Una victòria determinant per poder preparar l'últim enfrontament de la fase de grups, després d'haver obert els Jocs amb tres derrotes consecutives: els Països Baixos (5-0), la Xina (0-2) i Nova Zelanda (2-1).

En declaracions a Cugat.cat, Carlota Petchamé reconeixia que van ser més resolutives en el partit contra Alemanya.

Carlota Petchamé

Estem molt contentes per la victòria. S'ha jugat un bon partit sobretot perquè hem estat encertades de cara a la porteria. I ara a pensar a guanyar Corea i tenir sort amb la resta de resultats per entrar a quarts.





Carlota Petchamé és jugadora del Junior i Cristina Guinea va fitxar per l'Alster alemany després de més de 15 anys al club santcugatenc.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.