El Junior femení, obligat a guanyar


  • Comparteix:

Júnior i Atlètic Terrassa disputen el partit corresponent a la setzena jornada de la Divisió d'Honor d'hoquei herba femení. Un partit amb nivell de play-off, ja que les de Lluís Martín, quartes amb 19 punts, reben el segon classificat, que en té 24.

Després de l'empat a un gol en la passada jornada davant la Reial Societat, ha arribat l'hora de posar fil a l'agulla per l'equip femení del Júnior d'hoquei herba. Les santcugatenques estan obligades a guanyar, ja que a tan sols tres jornades per a la conclusió del campionat de lliga, mantenen dos punts d'avantatge sobre el cinquè classificat, el Club Deportiu Terrassa. Només els quatre primers equips accedeixen al play-off pel títol, per tant les blau-i-negres no es poden relaxar.
Lluís Martín , tècnic del conjunt local, explica què espera de les terrassenques.


Lluís Martín

Portem 2 setmanes analitzant l'Atlètic. Estan en trajectòria ascendent i en aquesta segona volta no fallen


El resultat en el partit d'anada va ser de dos gols a un a favor de les groc-i-negres.
Després d'aquesta jornada, a les santcugatenques els restaran solament dos partits per acabar la lliga regular. Un contra el líder, el Club de Campo, i un altre enfront el cuer, el San Pablo Valdeluz. Per tot això doncs, la victòria aquesta setmana és obligada. El matx, aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia a les instal·lacions del Júnior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.