H.HERBA: Romagosa rep, un any més, una beca ARC del Consell Català de l'Esport i l'UFEC


  • Comparteix:

La jugadora del Júnior d'hoquei herba, Maria Romagosa, ha rebut per tercer any consecutiu una beca ARC, Alt Rendiment Esportiu de Catalunya, de les 311 que atorga la UFEC i el Consell Català de l'Esport. Un total de 288 esportistes han rebut aquestes ajudes en un acte celebrat a l'INEFC.

Maria Romagosa podrà comptar un any més amb una beca d'Alt Rendiment Esportiu de les 311 que atorguen anualment la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i el Consell Català de l'Esport. Aquesta és la quarta temporada que ambdues institucions concedeixen les beques ARC. Un total de 756.750 euros per a 311 becats, dels quals 26 són paralímpics. L'acte de lliurament de les beques va tenir lloc el dia 15 de desembre a l'INEFC i va estar presidit pel secretari general de l'esport Rafel Niubó.
Maria Romagosa afirma que en el seu cas les beques són importants ja que el món de l'hoquei no dóna diners ni ajuts econòmics.

Maria Romagosa

Aquestes beques són necessàries ja que l'hoquei és un món esportiu on no rebs mai diners


El Júnior acaba de classificar-se cinquè a la Copa de la Reina després de derrotar per cinc gols a dos el San Pablo Valdeluz de Madrid.
Romagosa assegura que el seu futur esportiu està al club local i que sempre ha lluitat per estar a la màxima categoria amb el Júnior.

Maria Romagosa

Sempre he dit que el Júnior és el meu club


La competició de Divisió d'honor es reprendrà el 4 de febrer, quan el Júnior s'enfrontarà al Taburiente canari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.