El Júnior perd el Campionat de Catalunya en el darrer minut


  • Comparteix:

L'equip femení del Júnior perd el Campionat de Catalunya davant el Polo per 3 gols a 2. Les de Lluís Cases s'avancen en dues ocasions en el marcador, però no poden sentenciar. Les barcelonines marquen el gol del triomf en el darrer minut.

El Polo ha estat més pràctic que el conjunt santcugatenc i s'ha adjudicat el primer títol de la temporada, el de campió de Catalunya. Al Júnior li hauria agradat començar la temporada amb aquest primer títol, però el domini del joc no ho és tot i qui ha creat més ocasions i qui millor les ha aprofitat ha estat el conjunt barceloní.
La internacional del Júnior Júlia Menéndez explica el sentiment que els va provocar la primera derrota important de la temporada.


Júlia Menéndez

L'objectiu era començar amb aquest títol i no ha pogut ser.


El pròxim cap de setmana comença la lliga de divisió d'honor femenina i el Júnior fa el seu primer desplaçament al camp de la Real Societat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.