S'espera la victòria


  • Comparteix:

El Junior femení rep diumenge la visita del Caja Cantabria Sardinero. Les santcugatenques són les favorites davant d'un dels rivals més fluixos de la Divisió d'Honor.

Queden quatre jornades per acabar la lliga regular d'hoquei herba i el Junior ho té tot de cara per ocupar una bona posició que li faciliti els creuaments del play-off pel títol. Les d'Adrian Lock s'enfronten als quatre conjunts que ocupen la part baixa de la classificació: Sardinero, Jolaseta, Taburiente i Egara. L'objectiu és sumar els vuit punts possibles i, com a mínim, assegurar la tercera posició actual. Per davant, de moment, encara hi ha Polo i Club de Campo, a un i tres punts de les santcugatenques respectivament.

La recta final comença aquest diumenge a dos quarts d'una al Lluís Serrahïma amb la visita del Sardinero. Un matx on, a priori, el Junior parteix com a gran favorit. D'una banda perquè Sardinero és avantpenúltim amb 9 punts, i de l'altre, perquè en el matx d'anada a Cantàbria, la victòria ja va ser santcugatenca per un gol a dos.

De cara a l'enfrontament, Adrian Lock no podrà comptar amb Berta Queralt, que arrossega problemes físics, ni amb Maria Lanfranconi que segueix la seva recuperació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.