Visita a camp del cuer


  • Comparteix:

El Junior femení d'hoquei herba visita el camp del Jolaseta, el cuer de la Divisió d'Honor. Les d'Adrian Lock, invictes des de la represa de la lliga fa un mes, són le grans favorites per endur-se la victòria.

Si es té en compte la classificació i la ratxa de tots dos equips en les darreres jornades, ningú dubtaria que el Junior és infinitament superior a les basques del Jolaseta. Un equip que té peu i mig a Divisió d'Honor "B" des de fa temps. De fet, les basques són últimes amb 6 punts de 30 possibles, amb només 11 gols (menys d'un gol per partit de mitjana) i 38 gols en contra. Les santcugatenques, per la seba banda, són terceres amb 20 punts, a tres del líder Club de Campo i a tres del cinquè, la Real Sociedad, equip que marca el play-off d'ascens.
Tot i que els números deixen al Junior com a clar favorit, les jugadores blau-i-negres no volen refiar-se. Escoltem la capitana Julia Menéndez.


Julia Menéndez

És un equip que juga molt tancat. Hem de sortir molt concentrades


De fet, la concentració es preveu clau per un equip, el santcugatenc, que en les últimes jornades ha hagut de fer un gran esforç per remuntar els partits. El partit es disputa diumenge a un quart d'una (12:15) a l'estadi Jolaseta de Getxo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.