No val a badar, s'ha de guanyar al cuer


  • Comparteix:

El Júnior femení d'hoquei herba vol sumar la tercera victòria consecutiva al camp de l'Ourense, cuer del grup, amb només un punt. Les santcugatenques han de guanyar per mantenir la quarta plaça que dón dret a jugar els play-off pel títol.

El Júnior femení es troba en un molt bon estat de forma des de l'arribada del nou tècnic Lluís Martín. L'equip suma dos triomfs consecutius amb un molt bon nivell defensiu. Cap gol encaixat en els dos darrers partits. Aquesta jornada pot ser propícia per les santcugatenques ja que visiten el camp del cuer, l'Ourense, i a més s'enfronten Polo, tercer, davant l'Atlètic de Terrassa, segon. Recordem que les blau-i-negres són quartes a dos punts d'aquests conjunts. Tot i que el conjunt gallec ocupa l'últim lloc i només ha empatat un matx en el que va de temporada no pot haver-hi relaxació. Així ho assegura la portera de l'equip santcugatenc, Lucía Lanfranconi.

Lucía Lanfranconi

El partit a Ourense serà difícil i hem de guanyar els dos punts en joc


En el partit d'anada, les santcugatenques es van imposar per 5 gols a 3. El matx entre gallegues i santcugatenques es disputa diumenge a partir de dos quarts d'una del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.