Merescudes vacances


  • Comparteix:

Les santcugatenques Júlia Menéndez i Maria Romagosa que han disputat l'Europeu d'hoquei herba de Manchester, gaudeixen de dues setmanes de vacances. Menéndez, que ha estat escollida en l'onze ideal del torneig, s'incorporarà d'aquí a una setmana als entrenaments del Júnior.

Si hi ha dues santcugatenques que han tingut un estiu frenètic aquestes són Júlia Menéndez i Maria Romagosa. Les dues jugadores del Júnior han empalmat la fi de la temporada amb els seus clubs (Romagosa al club santcugatenc i Menéndez a Holanda) amb les concentracions amb la selecció espanyola. Llargues estades al CAR, a Terrassa o a Santander així com viatges a Anglaterra o Alemanya. Tot per arribar en òptimes condicions a la cita, l'Europeu de Manchester. Allà, les espanyoles, han aconseguit la quatra plaça. Una posició que, tot i no ser dolenta, obligarà a les espanyoles a guanyar-se la plaça per a Pekin 2008 al pre-olímpic que a la primavera es disputarà a Moscou.
En el capítol individual, les santcugatenques poden estar contentes ja que el seleccionador Pablo Usoz ha comptat amb elles. Menys amb Maria Romagosa, que va començar el torneig com a titular però que ha anat perdent pes específic en l'equip a mida que avançava la competició. Menció especial s'ha de fer a Júlia Menéndez que ha estat peça clau en el combinat espanyol. Menéndez, titular de principi a fi, ha rebut a més un premi molt especial. I és que la santcugatenca ha estat seleccionada en l'onze ideal del torneig, un onze que es confecciona a partir dels vots dels periodistes especialitzats que segueixen el torneig.
Les santcugatenques van tornar a casa fa una setmana i gaudeixen de permís fins la setmana vinent, quan s'incorporaran als entrenaments del Júnior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.