Directes cap al play-off

El Júnior femení guanya al Taburiente per 3 gols a 1 i continua la seva ratxa victoriosa. Les santcugatenques han tingut un partit fàcil davant un conjunt canari molt inofensiu.

Victòria del Júnior contra un dels rivals més fluixos de la categoria, el Taburiente. Les noies d'Adrian Lock han guanyat un partit on el resultat no ha perillat en cap moment.

En els primers minuts, el partit no ha tingut cap dominador clar. Però poc a poc el Júnior ha anat intensificant la seva pressió sobre la porteria del Taburiente i en el minut 20, les santcugatenques s'han avançat mitjançant un penal transformat per Jennifer Plass. Poc abans d'arribar a la mitja part, el Júnior ha aconseguit el 2 a 0 amb un gol de Berta Queralt que ha culminat un ràpid contratac.

A la repressa, el Taburiente ha retallat distàncies, però Lucía Manes, jugadora del Júnior, ha sentenciat el partit marcant a plaer el 3 a 1 definitiu, aprofitant la falta d'entesa entre la portera i la defensa dels visitants.

El tècnic del Júnior Adrian Lock valora la importància dels dos punts aconseguits davant el Taburiente.

Adrian Lock

Guanyar avui era molt important per assegurar la classificació al play off. A la primera part hem jugat molt bé, a la segona ens hem relaxat però hem aconseguit mantenir el resultat

Per altra banda, la derrota deixa al Taburiente sense opcions de mantenir la categoria. Les santcugatenques visiten la propera jornada a l' Egara per tancar la lliga i començar a preparar els play-off pel títol.