Júnior - Club de Campo, tercer contra primer.


  • Comparteix:

Romagosa i Menéndez intentaran tombar el Club de Campo

Romagosa i Menéndez intentaran tombar el Club de Campo

El Junior femení d'hoquei herba rep la visita del conjunt més fort de la Divisió d'Honor, el Club de Campo de Madrid. Les noies d'Adrian Lock no poden deixar escapar l' oportunitat de tombar el líder a casa i retallar distàncies amb les madrilenyes.

Aquest diumenge les instal·lacions del Júnior seran testimoni d'un partidàs. El Júnior femení d'hoquei herba s'enfronta al líder de la Divisió d'Honor, el Club de Campo de Madrid. Les madrilenyes encapçalen la classificació amb 20 punts, 5 més que les catalanes que són terceres i en tenen 15. Una ensopegada de les noies d'Adrian Lock pràcticament les descartaria de la lluita per la primera plaça i afiançaria les d'Eduardo Piedimonte com les principals aspirants a acabar les primeres a la fi de la fase regular.

El tècnic del conjunt madrileny, que porta dues setmanes preparant el partit, creu que les seves jugadores no són les favorites per endur-se el matx. Piedimonte afirma que serà un partit molt complicat, res a veure amb el d'anada on les madrilenyes van vèncer per 3 a 1.

Eduardo Piedimonte

Serà un partit molt complicat, res a veure amb el que vam jugar a Madrid


D'altra banda, el tècnic del conjunt santcugatenc, Adrian Lock, que té les baixes de Kelly Smith i Maria Lanfranconi, és conscient de la importància de guanyar als rivals més durs de la categoria.

Adrian Lock

És molt important guanyar als equips de la part alta de la taula. Guanyar seria molt positiu per l'equip


Peta Gallagher, per part del Club de Campo, i Maria Romagosa, del Júnior, són dues de les grans atraccions d'aquest partit, ja que són dos de les màximes golejadores del torneig amb 9 gols cadascuna. Tres mesos després, Club de Campo i Júnior tornen a veure's les cares. Diumenge, a dos quarts d'una del migdia, madrilenyes contra catalanes, Júnior femení - Club de Campo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.