Nou empat del Junior


  • Comparteix:

El Junior masculí empata a 2 gols al camp de l'Apostol Orense, cuer de la Divisió d'Honor B. Tot i l'empat, els santcugatencs estan a un punt de l'ascens.

Els reis de l'empat han tingut diumenge una gran ocasió per aconseguir el que seria el tercer triomf de la temporada, doncs el homes de Pablo Suárez han visitat el camp del pitjor equip de la categoria, l'Apostol Orense. Però els blau-i-negres no podien faltar a la rutina i han tornat a empatar, aquesta vegada a 2 gols. Aquesta és la setena ocasió en que els santcugatencs acaben en taules l'enfrontament. Ara bé, tot i l'ensopegada, sembla que els resultats de la jornada acompanyen i els santcugatencs n'han acabat sortint beneficiats, tal i com comenta Marc Serrahima porter del Junior.


Marc Serrahima

En quant a posicions no ho se, però se que tenim al Jolaseta, que ha perdut, a només un punt, és a dir a un punt de l'ascens




La propera jornada el conjunt local rep la visita d'un rival directe en la lluita per les places d'ascens, el CajaCantabria Sardinero, amb el que es troba empatat a 11 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.