Adéu a la ciutat


  • Comparteix:

La selecció espanyola, amb Júlia Menéndez i Maria Romagosa del Junior, finalitza la concentració a la nostra ciutat amb una victòria davant el combinat belga (2-1). Romagosa, que ha reaparegut després de 3 setmanes de lesió, ha marcat el segon gol espanyol en una jugada de penal corner.

Després del segon partit consecutiu a la nostra ciutat, concretament a les instal·lacions del Junior, l'equip que entrena Pablo Usoz ha posat el punt i final a la concentració de cinc dies que ha fet al CAR de Sant Cugat. El combinat espanyol, amb Ménendez i Romagosa com a representants santcugatenques, s'ha imposat novament a Bèlgica per dos gols a un. La nota més positiva ha estat el retorn als camps de joc de Romagosa, que després de tres setmanes arrossegant molèsties al genoll, ha aconseguit marcar l'últim i definitiu gol del combinat nacional.
Ara el conjunt estatal viatja a Andorra, on durant 3 dies es treballarà la forma física.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.