L'esport integrador triomfa


  • Comparteix:

Èxit organitzatiu i participatiu del primer torneig Special Hockey per a disminuïts psíquics celebrat a les instal·lacions del Junior. Aleix Serrahima, organitzador del torneig, es mostra molt satisfet per aquesta primera experiència.

Èxit de participació en el I Torneig Special Hockey, dirigit a persones amb disminucions psíquiques i organitzat a les instal·lacions del Junior. Un total de 80 jugadors han participat en aquest torneig d'hoquei herba en el que hi han hagut 10 equips vinguts de tot Catalunya, entre els que dos procedien del Taller Jeroni Moragas de Sant Cugat.

En un torneig on el menys important era el resultat, s'han pogut veure partits molt disputats i amb molts gols. Aleix Serrahima, organitzador del Special Hockey, es mostra així de positiu pel resultat final.



ALEIX SERRAHIMA

Penso que ha estat un torneig molt bonic i important, ja que era la primera vegada que es feia. Penso que ha sortit molt bé, els nois els veig molt bé, jo estic molt satisfet i només tinc paraules d'agraïment per les persones que han col·laborat.


Com a dada, només dir que els guanyadors del torneig han estat el Paideia B i el Torremara A, encara que tots els jugadors s'han endut un premi per participar.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.