Debut del Júnior en el català


  • Comparteix:

L'equip masculí del Júnior debuta aquest cap de setmana en el campionat de Catalunya d'hoquei herba. El Línia 22 serà el rival dels santcugatencs en la fase prèvia, que els ha de donar el pas a quarts. El guanyador d'aquest enfrontament jugarà contra el FC Barcelona.

El camp federatiu de Terrassa serà diumenge l'escenari de la prèvia del campionat de Catalunya. El Júnior de Xavier Galí se les veurà amb el Linia 22. El guanyador accedirà a quarts de final on s'enfrontarà al Barça. L'altre partit de previa el juguen Egara 35, amb el santcugatenc Cesc Mata a les seves files, i Vallès Esportiu. El vencedor s'enfrontarà al RC Polo en quarts.

El campionat català, però, no és una prioritat per al conjunt santcugatenc, segons el seu tècnic, Xavier Galí.


Xavier Galí

És pretemporada i aquest torneig no està dins les nostres prioritats. Ens donarà progressió.



El Júnior, encara de pretemporada com a molts equips, treballa per millorar i arribar a la lliga en plenes facultats. Galí assegura que l'equip necessita un parell de setmanes més de treball per valorar el seu estat.


Xavier Galí

Anem progressant, però encara necessitem un parell de setmanes més de preparació.



El dos partits de fase prèvia es disputaran diumenge i no serà fins dijous dia 18 que començaran els quarts amb el partit Atlethic Terrassa-Pedralbes. La resta de partits de quarts es jugaran diumenge 21.

Les semifinals i la final són previstes pel cap de setmana del 27 i 28 de setembre.

El partit de prèvia entre el Línia 22 i el Júnior es disputarà diumenge al migdia (12h.) a l'estadi federatiu a Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.