Debut de Pastor i Puig


  • Comparteix:

Debuten amb l'absoluta

Debuten amb l'absoluta

Les santcugatenques Paula Pastor i Andrea Puig es concentren per primera vegada amb la selecció absoluta d'hoquei herba. Les jugadores debuten el 19 de març en el partit contra Alemanya.

La concentració s'ha organitzat entorn a dos grups. El primer d'ells el formen jugadores de l'Atlètic, l'Egara i el Club de Campo, jugadores que es concentraran el 16 de març i disputaran l'enfrontament contra Alemanya el dia 17.

L'altre grup el formen clubs com el Junior, el Polo i el Terrassa, de manera que Paula Pastor i Andrea Puig, juntament amb les ja més que consolidades Júlia Menéndez i Maria Romagosa, s'entrenaran el 18 de març i jugaran el seu partit l'endemà. La jugadora del Junior, Paula Pastor, comenta l'estat de nervis pel debut.

Paula Pastor

Estic nerviosíssima, no només pel nivell d'hoquei, sinó també per integrar-me.


La concentració tindrà lloc al Federatiu de Terrassa on es disputarà l'amistós davant la selecció d'Alemanya, un equip potent, tant física com tècnicament, contra la qual sempre és complicat mantenir fins i tot un empat.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.