La segona plaça en joc


  • Comparteix:

Objectiu: ser segones

Objectiu: ser segones

El Junior femení d'hoquei herba rep diumenge el Princess Polo en la darrera jornada de la Divisió d'Honor. Tots dos conjunts es disputen la segona plaça del campionat. Les santcugatenques són segones i les barcelonines, terceres.

La passada jornada, el Junior va aconseguir una victòria amb la qual eviten el Club de Campo fins a una hipotètica final. Ara, si guanyen el Princess Polo, s'assegurarien la segona plaça, amb la qual tindrien el factor camp a favor en el play-off pel títol, sempre que no s'enfrontessin al Club de Campo.

La jugadora santcugatenca, Júlia Menéndez, només pensa en la victòria.

Júlia Menéndez

Volem guanyar i així podem dir que hem estat tota la segona volta sense perdre cap partit.









A més de definir-se la segona i tercera posició pel play-off, aquest cap de setmana també se sabrà si és l'Atlètic Terrassa o el Club Deportiu Terrassa el quart equip que lluitarà pel títol. Ara per ara, aquesta plaça és per l'Atletic Terrassa. Però les coses canviarien si l'Atlètic Terrassa perd contra l'Alcalà i el Club Deportiu Terrassa guanya el Caja Cantabria Sardinero, ja que tots dos equips empatarien a punts, i el gol-average particular es favorable a l'actual campió de lliga, el Club Deportiu Terrassa.

Diumenge a les onze del matí (11:00) Junior-Princess Polo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.