Calendari del Junior femení


  • Comparteix:

Les santcugatenques són candidates al títol

Les santcugatenques són candidates al títol

El Junior femení debutarà a la Divisió d'Honor femenina d'hoquei herba al camp del Club Egara i acabarà també com a visitant a mitjans de maig al camp del Princess Polo. L'entrenador de l'equip, Adrian Lock, creu que el calendari és favorable.

El Junior s'estrenarà a la competició al camp del Club Egara, i s'enfrontarà contra els dos nous a la categoria, el Ciudad de Las Palmas canari i el SPV-51madrileny, a la segona i sisena jornada respectivament. Com ja és habitual, la lliga s'aturarà des de finals de desembre fins a principis de març, per la disputa del campionat d'hoquei sala.

Els principals candidats a destronar el Club de Campo madrileny són el Junior, l'Atlètic Terrassa i el Princess Polo. Precisament el Junior disputarà les tres darreres jornades contra els equips més forts. Primer visitarà l'Atlètic Terrassa, a la penúltima jornada rebrà el Club de Campo i tancarà la lliga regular al camp de Princess Polo. Sens dubte, un final de campionat espectacular, que dependrà de si les posicions de play-off estan definides o encara està tot enlaire.

L'entrenador, Adrian Lock, creu que el calendari és favorable.

Adrian Lock

Si controlem la temporada podem arribar en les millors condicions pels últims partits de lliga contra els possibles rivals directes.


Enguany, la lliga comença més tard per la disputa a finals d'agost de l'Europeu de seleccions a Amsterdam. Un fet que farà que no sigui fins a principis de novembre quan s'iniciï la temporada 2009-2010, on el Club de Campo parteix com a favorit com a vigent campió de la competició. El Junior, però, després de dues finals consecutives perdudes, vol que aquesta temporada sigui la del seu primer títol de lliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.