La selecció espanyola sub18, classificada pels quarts de final


  • Comparteix:

La Repúblic Txeca, un dur rival pel combinat espanyol

La Repúblic Txeca, un dur rival pel combinat espanyol

La selecció espanyola sub18 amb el tècnic del Junior, Adrian Lock, i les santcugatenques Berta Queralt, Guadalupe San Félix i Cristina Guinea aconsegueixen el pas a les semifinals amb la selecció espanyola a l'Europeu 'B'. El combinat espanyol s'enfronta aquesta tarda a la República Txeca amb el lideratge del grup en joc.

Continuen amb pas ferm i golejant. La selecció espanyola sub18 ja està a quarts de final després d'imposar-se clarament a Polònia per 8 a 0. Cristina Guinea amb dos gols i Guadalupe San Félix amb un contribueixen al festival ofensiu de les espanyoles. Amb aquest triomf, l'equip d'Adrian Lock accedeix a semifinals tot i que desconeix si com a primer o segon de grup. Aquesta tarda davant la República Txeca, el combinat espanyol lluitarà pel lideratge del grup. Tots dos equips arriben invictes a la cita. El partit es disputa a partir de les set de la tarda (19:00) a Madrid.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.