Noves regles en hoquei herba


  • Comparteix:

La targeta verda serà sancionada amb dos minuts de suspensió

La targeta verda serà sancionada amb dos minuts de suspensió

La Reial Federació Espanyola d'Hoquei Herba modifica el reglament amb noves normes més severes i que sancionen amb duresa la reincidència en les infraccions. Els dos minuts de suspensió per targeta verda és el principal canvi amb el que es vol potenciar un joc més net.

La nova normativa va entrar en funcionament el passat cap de setmana. El canvi principal és que ara totes les targetes comporten una suspensió temporal o total en el joc de la persona que sigui amonestada. També es vol evitar que els jugadors o jugadores reincideixin en el mateix tipus d'infracció, ja que el càstig serà cada vegada més gran si es reincideix amb el mateix tipus de falta.

La targeta verda seran dos minuts de suspensió, i si es repeteix passarà a ser groga amb cinc minuts de suspensió. Només la targeta vermella suposarà l'expulsió total de l'infractor.

Una normativa que per l'entrenador del Junior femení, Adrian Lock, afavorirà el joc net.

Adrian Lock

La gent ha de jugar més net, i els dos minuts de suspensió són un avís i no afecten tant el joc com les grogues que es mostraven abans. Dóna més força als àrbitres.



Dos casos més de targeta groga són el joc violent o perillós, sancionat amb 10 minuts o més de suspensió, i la groga pel capità o capitana amb motiu de protestes dels seus companys o de la banqueta, que ja era vigent abans del canvi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.