L'ascens es decidirà en les darreres jornades


  • Comparteix:

Els santcugatencs van a per totes aquesta temporada

Els santcugatencs van a per totes aquesta temporada

El Junior masculí està completant una gran temporada que es pot culminar amb l'ascens a Divisió d'Honor d'hoquei herba. Tot i l'aturada de la competició d'herba per la disputa dels campionats de sala, els santcugatencs no han perdut el ritme de joc i de ben segur lluitaran fins el final per ocupar una de les dues places que donen dret a l'ascens. Ara per ara son tercers a dos punts de l'ascens.

S'acosta la fase decisiva de la temporada i els santcugatencs no han perdut el bon de joc d'abans de l'aturada de la competició. Tot i que en els tres mesos en que no hi ha hagut lliga els blau-i-negres han continuat amb els entrenaments i han disputat un amistós cada setmana, en el primer partit després de l'aturada per la competició de sala van tornar amb derrota en el camp del Caldaria-Barrocas per 1 gol a 0. Una derrota que va quedar en anècdota, ja que en els dos partits següents, els santcugatencs van vèncer el Pedralbes per 2 gols a 0 i l'Egara 1935 per 1 gol a 2, mostrant-se així com un ferm candidat a l'ascens. El vicepresident del Junior, Marcos Hoffman, creu que el seu equip ha donat un pas endavant amb les darreres victòries, sabent guanyar en partits molt ajustats.

L'aturada de la competició va arribar en el moment en que el conjunt entrenat per Xavier Galí perdia per lesió a un dels seus jugadors més importants, el migcampista Carlos García-Gascón. Una circumstància que ha permès que l'equip no perdès el concurs del santcugatenc. Així, els blau-i-negres arriben a aquest tram de la temporada amb tots els efectius i amb ganes de culminar una temporada en la que estan jugant bé i aconseguint resultats. Tot i així, Xavier Galí es mostra prudent i continua amb la seva idea d'anar partit a partit.

Ara resten sis jornades i el Junior és tercer amb 16 punts. Cajacantabria Sardinero, Valencia i Real Sociedad 1927 fóra i Natació Linia 22, Vallès Esportiu i Benalmàdena a casa, són els rivals dels santcugatencs en le sis jornades que resten. Sis jornades que decidiran si el Junior puja finalment a Divisió d'Honor o es queda una temporada més a Divisió d'Honor B. De moment, Vallès Esportiu amb 20 punts i Benalmàdena amb 18 són els que ocupen plaça d'ascens. El Junior és tercer amb 16 punts.


REPORTATGE JUNIOR MASCULÍ

Escolta aquest reportatge






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.