No fallen


  • Comparteix:

Els santcugatencs han aconseguit una important victòria

Els santcugatencs han aconseguit una important victòria

El Junior masculí venç per 1 gol a 2 en el camp de l'Egara 1935 en la 12a jornada de la Divisió d'Honor B d'hoquei herba. Els santcugatencs s'imposen en un partit molt complicat i continuen en la lluita per l'ascens, que tenen a només dos punts.

Tot i avançar-se els locals en el marcador, el control del partit ha estat en tot moment pel Junior. Els santcugatencs han tingut diverses ocasions per deixar el partit sentenciat en el primer temps, però no han sabut aprofitar-les. Un gol d'Albert Garcia de penal còrner ha igualat el gol inicial dels egarencs, arribant al descans amb empat a un gol.

En el segon temps, els santcugatencs han continuat amb el domini del partit. Un domini que s'ha traduït amb un segon gol, obra d'Ignasi Romagosa. Amb el gol, els locals han avançat linies i han pressionat més la porteria santcugatenca. Els blau-i-negres han fet gala d'una professionalitat aguantant les embranzides egarenques i emportant-se una importantíssima victòria que ha servit per retallar un punt la distància amb el segon classificat, el Benalmàdena, que ha empatat a tres gols en la seva visita al Caldaria-Barrocas.

L'entrenador del Junior, Xavi Galí, creu que els partits contra els rivals directes marcaran l'ascens.

Xavier Galí

Si volem quedar a dalt, hem de guanyar a casa a Vallès Esportiu i Benalmàdena i sobretot al Benalmàdena.



La propera jornada, els santcugatencs reben el cuer, el Natació-Linia 22.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.