Menéndez cau per golejada contra la Xina


  • Comparteix:

La selecció espanyola només ha pogut sumar un punt a la primera fase

La selecció espanyola només ha pogut sumar un punt a la primera fase

La santcugatenca Júlia Menéndez i la selecció espanyola femenina d'hoquei herba perden (0-6) contra la Xina i conclouen la primera fase del Mundial sense conèixer la victòria. Aquest darrer resultat les deixa últimes del grup B. Les noies entrenades per Pablo Usoz jugaran un últim partit amb l'objectiu de no quedar com la selecció pitjor classificada.

Júlia Menéndez i les seves companyes de selecció han acomiadat la primera fase del Mundial amb una golejada d'escàndol en contra. Només un gol ha separat les espanyoles de rebre la golejada més àmplia d'una selecció en un Mundial. Malgrat això, al final de la primera part només hi havia un gol de diferència entre la selecció espanyola i l'asiàtica. A la part final del partit ha estat quan s'ha executat la golejada, amb quatre gols consecutius de penal córner de la xinesa Ma Yibo.

Les espanyoles jugaran dijous per aconseguir l'onzena plaça i no finalitzar així com a últimes classificades del Mundial. El rival serà India, Japó o Nova Zelanda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.