Cop dur


  • Comparteix:

Les santcugatenques no han tingut cap opció

Les santcugatenques no han tingut cap opció

El Junior femení perd (10-0) al camp del Club de Campo a la cinquena jornada de la Divisió d'Honor. L'enfrontament ha tingut un clar dominador i les madrilenyes no han donat cap oportunitat a l'equip santcugatenc. Després d'aquesta derrota, el Junior suma només una victòria i un empat en cinc partits.

Derrota clara i cruel del Junior a la seva visita a Madrid. En un enfrontament desigual, les santcugatenques no han tingut el dia i han comès errades defensives que han facilitat el joc al Club de Campo. A la primera meitat el resultat era de 3 gols a 0. Si la primera part ha estat dolenta, la segona ha estat pitjor. En un interval de cinc minuts les madrilenyes amb bon joc i amb una efectivitat extraordinària han aconseguit cinc gols. Els últims minuts han estat un intent de les visitants d'aguantar el tipus, però els ha estat difícil continuar lluitant en un partit que estava perdut des de feia molts minuts. Al final, dos gols més han acabat per donar un resultat aclaparador en contra del Junior (10-0).

El tècnic de les blau-i-negres, Adrian Lock, no posa excuses i creu que l'experiència els ha de servir com a lliçó perquè no torni a passar en el futur.

Adrian Lock

És un resultat real. Ara ens hem d'aixecar i evitar que torni a passar en un futur.



La propera setmana el Junior torna a jugar a domicili. Aquest cop ho farà davant l'Atlètic Terrassa el diumenge a les dotze del migdia a l'estadi Josep Marqués.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.