El Junior inicia a València la persecució al Barça i el Pedralbes


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'equip masculí del Junior inicia la segona volta de la Divisió d'Honor B al camp del València dissabte a les cinc de la tarda. Els santcugatencs, tercers, i a un punt dels dos colíders, Pedralbes i Barça, visiten el camp de l'avantpenúltim classificat. L'entrenador blau-i-negre, Fede González, afirma que el seu conjunt arriba físicament bé a la cita després d'entrenar durant els mesos sense competició regular.

El Junior va derrotar el València (4-0) a la primera volta de campionat i ara espera tornar a guanyar a camp dels valencians. Els locals són avantpenúltims, a tres punts del descens, i tenen la necessitat de sumar punts. El Junior arriba a la cita amb l'objectiu de guanyar per continuar perseguint els dos colíders de la categoria, el Barça i el Pedralbes.

L'entrenador de l'equip, Fede González, assegura que necessiten els punts.

Fede González

Hem de demostrar que volem guanyar i sumar dos punts importants per seguir aspirant a l'ascens.


El matx entre el València i el Junior és dissabte a les cinc de la tarda. Els santcugatencs han de guanyar i esperar l'ensopegada del Barça o del Pedralbes per situar-se en zona d'ascens a la Divisió d'Honor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.