Triomf del Junior per seguir líders


  • Comparteix:

L'equip masculí del Junior guanya (0-3) al camp de la Universidad de Sevilla i continua com a primer classificat de la Divisió d'Honor B. Els santcugatencs s'han imposat a un conjunt andalús que és l'actual cuer de la categoria.

El Junior ha demostrat perquè és l'actual líder de la categoria. Els santcugatencs han derrotat còmodament el cuer, la Universidad de Sevilla.Han marcat ràpidament gràcies a Miki Pérez i minuts després, Marc Forné establia el (0-2). A la represa, molta possessió de pilota del Junior i domini total. Guim Ursul sentenciava amb el tercer gol. El jugador del Junior Ignasi Pijoan destaca el domini del joc de l'equip.

Ignasi Pijoan

S'ha notat que hem tingut molta possessió de pilota i el Sevilla ha patit molt.



Els santcugatencs segueixen líders de la categoria i en posició d'ascens a Divisió d'Honor. Els de Fede González rebran la propera jornada el Múrcia, rival de la part baixa de la taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.