L'hoquei herba del Junior, amb la selecció espanyola


  • Comparteix:

Imatge de la selecció espanyola absoluta femenina

Imatge de la selecció espanyola absoluta femenina

Andrea Puig i Julia Menéndez amb la selecció espanyola absoluta, Adrian Lock com a segon entrenador, Andrea Feu amb la selecció sub-18, i Eduard Garriga, Xavi Queralt, Marc Serrahima i Guim Ursul amb la sub-18 han estat convocats amb la selecció espanyola per a diferents concentracions. El Junior continua sent un dels clubs referents a nivell estatal.

Les seleccions espanyoles continuen preparant els diferents campionats que disputaran durant l'estiu. La selecció femenina absoluta amb el tècnic del Junior, Adrian Lock, com a segon entrenador i les jugadores Júlia Menéndez i Andrea Puig estaran concentrades del 7 a l'11 de juny a Terrassa per preparar la Champions Challenge que disputaran a partir del 18 de juny.

Les seleccions sub-18 masculina i femenina també tenen representació santcugatenca amb Andrea Feu i Eduard Garriga, Xavi Queralt, Marc Serrahima i Guim Ursul. Els dos combinats es concentren a Terrassa. La femenina ho farà des d'avui fins dissabte i la masculina del dijous de la setmana vinent fins el dissabte. Les dues seleccions es preparen per afrontar amb garanties l'Europeu d'Utrech, a Holanda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.