Menéndez, Puig i Romagosa convocades per preparar el preolímpic d'hoquei herba


  • Comparteix:

Imatge d'una de les convocatòries de la selecció espanyola

Imatge d'una de les convocatòries de la selecció espanyola

Andrea Puig, Maria Romagosa i Júlia Menéndez aniran concentrades amb la selecció espanyola d'hoquei herba per preparar el preolímpic que donarà el bitllet per als Jocs Olímpics de Londres de 2012. Les jugadores del Junior es posaran a les ordres del seleccionador Salva Induráin a partir del dimarts de la setmana vinent.

Després que el Junior aconseguís la primera victòria de la temporada, tres de les seves components aniran convocades amb la selecció espanyola per preparar el preolímpic dels Jocs Olímpics de Londres. Andrea Puig, Maria Romagosa i Júlia Menéndez ja havien estat en altres convocatòries, però Puig va caure de la llista per l'Europeu disputat aquest agost a Alemanya. La jugadora del Junior, Andrea Puig, explica les sensacions prèvies a aquesta convocatòria.

Andrea Puig

Tant de bo pugui entrar a la llista del preolímpic, seria molt important per a mi.


Les jugadores blau-i-negres aniran convocades a partir del dimarts de la setmana vinent i combinaran els entrenaments del Junior amb entrenaments entre setmana al CAR de Sant Cugat i al CAR de Madrid. Un cop s'acabi la primera volta de la Divisió d'Honor, la competició s'aturarà i el combinat espanyol disputarà partits de preparació i una estada a Sud-àfrica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.