L'aportació dels nous fixatges i la seguretat defensiva situen terceres al Junior


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La seguretat defensiva del Junior femení d'hoquei herba i l'aportació ofensiva de les noves incorporacions, Michelle Bond i Karin Busmann, són les claus perquè l'equip santcugatenc ocupi la tercera plaça de la Divisió d'Honor, màxima categoria estatal. Bond i Busmann han marcat la meitat dels gols del conjunt blau-i-negre.

El Junior ha començat de manera brillant la temporada i després de disputar un quart de la competició, les santcugatenques ocupen la tercera plaça amb un balanç de tres victòries, dos empats i una única derrota davant el líder invicte de la competició, el Club de Campo. Les blau-i-negres han demostrat un bon equilibri defensa- atac. Les de Joan Vidal han encaixat cinc gols en sis partits i en tres ocasions han deixat la porteria a zero davant Club Deportiu Terrassa, Castelldefels i San Pablo Valdeluz. Les santcugatenques són el tercer equip menys golejat de la categoria.

En l'aspecte ofensiu, les blau-i-negres tambe presenten bons números amb 12 gols a favor amb una mitjana de dos gols per partit. La meitat dels gols són obra de dues noves incorporacions, Michelle Bond, amb tres dianes, i Karin Busmann amb dos. Bond i Busmann s'han convertit en jugadores importants en l'atac santcugatenc.

Les de Joan Vidal rebran aquest diumenge l'Alcalá, conjunt que ocupa la vuitena posició. Les santcugatenques esperen sumar el tercer triomf consecutiu i la tercera jornada sense encaixar cap gol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.