El Junior femení es juga ser a la fase d'ascens a la darrera jornada de la primera volta


  • Comparteix:

Les santcugatenques tenen un partit decisiu aquesta jornada

Les santcugatenques tenen un partit decisiu aquesta jornada

El conjunt femení del Junior es juga ser a la segona fase de la Divisió d'Honor femenina aquest diumenge al camp del RC Polo. Les santcugatenques accediran a la fase pel títol només si vencen l'equip barceloní. En cas d'empat o derrota, les de Joan Vidal hauran de competir per la permanència de la categoria. En qualsevol cas, el Junior sí té de forma matemàtica el bitllet per a la Copa de la Reina, ja que acabarà la primera volta entre els vuit primers classificats.

L'ultima jornada de la primera fase de la Divisió d'Honor femenina es presenta decisiva per als interessos del Junior. Les santcugatenques necessiten els dos punts si volen acabar entre les sis primeres posicions i poder lluitar pel títol a la segona fase. Les blau-i-negres, setenes amb 11 punts, visiten el Polo, cinquè classificat amb 13. Si les de Joan Vidal guanyen empatarien amb les barcelonines però les superarien gràcies al gol average. En cas d'empat o derrota, el Junior no passaria el Polo i tampoc el sisè classificat, l'Alcalá, que té 12 punts. Si santcugatenques i andaluses acabessin en empat passarien les segones, ja que, en aquesta comparativa, és l'Alcalá qui surt afavorit del gol average. Segons el tècnic del Junior, Joan Vidal, el matx és crucial.

Joan Vidal

Ens prenem el partit com una final, la victòria ens classifica i és tot o res.


D'altra banda, la competició a què el conjunt blau-i-negre assistirà ja de manera matemàtica és la Copa de la Reina. Aquesta competició enfronta els vuit primers classificats al final de la primera volta, posició que el Junior ja té garantida. La Copa de la Reina, segona competició domèstica més important després del títol de lliga, es jugarà el darrer cap de setmana de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.