El Junior aporta quatre jugadors a la selecció espanyola masculina i dues a la femenina per a la preparació de l'Europeu sub21 d'hoquei herba


  • Comparteix:

Les sub21, camí de l'Europeu amb dues santcugatenques

Les sub21, camí de l'Europeu amb dues santcugatenques

Les seleccions espanyoles sub21 d'hoquei herba comptaran amb una important presència santcugatenca als Europeus sub21. A la preparació del combinat masculí per a la cita hi haurà Marc Serrahima, Ferran Saborit, Alberto Carnicer i Guim Úrsul, tots quatre jugadors del Junior. Pel que fa a les noies, Andrea Feu i Cristina Guinea, també blau-i-negres, són dues de les 24 jugadores escollides per a la selecció femenina.

El planter esportiu santcugatenc segueix donant mostres del seu èxit. Fins a sis jugadors d'hoquei herba del Junior, quatre nois i dues noies, es concentraran durant juny i juliol amb les respectives seleccions sub21 per preparar els Europeus sub21 que es disputaran l'última setmana d'agost, tant el masculí com el femení, en la mateixa seu, la ciutat holandesa de Den Bosch.

Ambdós combinats dividiran la seva preparació i els seus jugadors entre el Centre d'Alt Rendiment de Madrid i el de Sant Cugat. Els nois duran a terme una sessió cada dimecres de juny, quatre en total, i al juliol faran tres concentracions durant les tres primeres setmanes de mes. El Junior és el tercer club que aporta més jugadors, només per darrere del CD Complutense i el Club Egara.

L'equip femení, de la seva banda, compta al seu capdavant amb amb un vell conegut per a les santcugatenques. Adrian Lock, entrenador del Junior femení durant un grapat de temporades, ha seguit dirigint la selecció sub21 després de desvincular-se del club blau-i-negre. Com en el cas de l'equip masculí, la preparació es dividirà entre el CAR de Madrid i el de la nostra ciutat. Durant el juny hi haurà sis entrenaments, rendiment dels quals sortirà una nova convocatòria que disputarà sis entrenaments més al juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.